Walking with dinosaurs

Min goda vän, Elias bästa kompis mamma har turen att på sitt jobb ha ett eget bås i Globen. Ett bås som dom anställda får nyttja privat om det inte används i jobbsamanhang.
 
SÅ vad passar inte mer perfekt än att två goa vänner; mammorna och deras söner; bästa kompisarna tar sig en heldag och åker till Globen för ett äventyr med dinosaurierna.
 
Vi möttes upp på tunnelbanan. Åkte i samlad trupp till Globen där vi fick gå in bakvägen och slippa alla köer. Sen införskaffa lite popcorn och dricka och placera oss förväntansfullt i stolarna.
 
Showen drog igång och den var väldigt bra. Både barnen och mammorna var nöjda.
 
Efteråt åkte vi till Liljeholmens galleria för lunch, lördagsgodis och dinosaurieshopping.
 
Tack bästa Sofia och Anton för att vi fick dela denna dag med er!
 
 
 

26/10-12

Två år har gått sen du kom med en farlig fart! Två helt underbara år. I två år har Elias fått vara storebror och du har fått vara familjens lillebror.
 
En självständig, glad, pratsam kille. Du älskar att prata telefonen när det ringer. Behövs bara ett sms på telefonen för att du ska hoppa högt av förtjusning. Eller att leka i köket. Få servera mat, "tillaga" den, eller rulla med dockvagnen.
 
Du är en mysig och gosig kille som helst vill ligga nära i sängen och dra mamma i håret. Helt olikt från din bror som sov bäst i sin egen säng.
 
Det är så fascinerande och få se dig och din bror växa upp tillsammans. Att få se hur lika ni är men ändå så fullständigt olika.
 
Du är ganska busig, och har ett humör som heter duga. Men allt om oftast är du en glädjespridare i alla dess former.
 
Emil, grattis på din 2 års dag! Mamma älskar dig över allt annat!
 

RSS 2.0