9/3-Fika, fira 15 åring och bowling

En dag med fullt schema. Redan vid 11 kom Jessica & Fuat hem till oss och fikade. Lekte lite med barnen som dom tycker är så kul.

Efter två timmars bus var det dags för nästa äventyr. Hem till morbror Ove på Söder för att fira kusin Petra som fyller 15 år. Alla barn var på plats så det var full sula hela tiden. Bullar, tårtor och bus! Petra fick kläder och det varkade hon iaf väldigt nöjd med. Klockan gick som alltid snabbare än vanligt. Så det var hastigt och lustigt att slänga oss in i bilen, dumpa mamma, hem och möta upp Timmy och sen slänga sig iväg mot tunnelbanan och kvällens nästa aktivitet.

Nu var det med middag med gänget på Blekholmen. Nicole fyller år och vill fira med middag och bowling. Så efter middagen knallade vi i samlad trupp till bowlingenhallen. Kul med bowling, lite trångt dock på just denna hall. Men det var kul ändå. Efter bowlingen slog vi oss ner och tog ett glas, skålade och avslutade kvällen. Tunnelbanan hem, lösa av barnvakten och sen däcka i soffan efter en lång dag.


Mitt allt!!

Alltid alltid kommer jag finnas vid din sida, min älskade mitt allt!
 
 
 

3/3-Ny cykel!

Mamma som älskar att skämma bort sina barnbarn tyckte det var hög tid för lilleman att införskaffa en ny större cykel. Så först åkte vi hem till mamma och fikade och satte upp lite på väggarna. Sen klädde vi på oss och åkte mot Sigge Cykel.
 
Elias hittade fort en cykel han blev förtjust i. Och mamma tyckte lika bra hon om den så den fick det bli. Det monterades stödhjul och lås på en gång så jag och Elias tog en cykeltur hem medans dom andra tog bilen. Så nöjd kille!
 

2/3-Karoke och japansk mat

Många födelsedagar nu. Melanie var näst på tur. Och hon valde ett lite kul annorlunda sätt att fira på. På en japansk restaurang där hon hade bokat ett karaoke rum. Var tveksam till en början. Men men såklart åker jag med in och kollar läget. Till min förtjusning hade jag så fel. Var riktigt kul. Vi beställde dricka och slog oss ner vid borden. Vissa satte igång och sjunga på en gång andra kom igång lite senare.
 
Efter en stund var det dags för middagen. Jag beställde en karaokelåda bestående av, yakitori, yakiniki, kålsallad, sushi och ris. Riktigt gott!
 
Efter maten blev det sång sång sång och skratt!
 
Efter karaokebaren avvek dom flesta i ligan men jag, Melanie, Emelie och Jessie åkte vidare till Söder till Ett Ställe. Dans, dricka och kul med vänner var vad natten bestod av. Nöjd satte jag mig i en taxi och var hemma vid halv tre.
 
 
 

RSS 2.0