Lite shopping

Eftersom jag har lite bloggmani så ska väl kanske jag göra som alla andra. Man kan väl testa iaf. Å ni som undrar vad det är så är det att visa vad jag shoppat idag. Min bror ville ha med mig till stan, såklart när det gäller han så ställer jag upp och vi åker in för lite shopping. Jocke shoppar skor och jeans. Jag hittar jeans, som jag inte vågar köpa. Men dock en höst/vinterflecce till lillemannen och en scarf också. Sen så har jag och mina tjejor köpt skor från usa (alla likadana så klart) som kom idag och vi hämta ut på posten. Å så här ser dessa saker ut



Visst kommer vi vara snygga i vinter? Har man tur å får några pengar över så kan jag köpa mig dessa snygga jeans jag hitta. Har ju lite problem med mina jeans jag har nu, har (tro det eller ej) gått ner i vikt efter graviditet och rumpan är helt borta och höfterna har blivit mindre.Dom va ju inte så dyra, 500 spänn. Så inget är omöjligt. Men det är mycket nu, en annan har ju redan börjat tänka julklappar. Gaaahh, julklappar, hajjar ni att min lille bebis är 1 år då. Shit, va hände?!?



Jag å min latte

Förmiddagen har varit bra idag. Den har varit min egen. Svärmor kom hit när vi vaknat och tog hand om Elias så jag kunde gå på naprapatbesök och sen strosa runt i centrum lite. Gick å köpte mig en latte och knata runt. Va ganska skönt eftersom det var precis vid öppning å ganska tomt på folk. Sluta strosandet på Clas Ohlson. DIggar den affären ganska mycket. Dom har en serie med telefon och radio som ser så där gamla ut som dom gjorde precis när det blev modernt med elektronik för en herrans massa år sen. Och jag kommer på mig själv med att verkligen gilla dessa saker. Jag tycker om små saker och nya gamla saker, hajjar ni? Nya saker som är designade att se gamla ut.



Typ som den här telefonen den är ju lixom cool.

Den enda som hindrar från att ha så kul som man vill är pengar, pengar, pengar, pengar. Alltid är det pengar. Men men man lever som man lär. Detta är bara onödigt skoj. Inget jag BEHÖVER, bara nånting jag VILL ha.

Annars idag har vi varit å hälsat på öppna förskolan för första gången. Kul! Eftersom Elias nu är så rörlig och busig är det ett bra ställe att få busa av sig på. Å kaffe å kaka för under 10 kr är väl inte heller helt fel.

S(k)öndag

Familjedag idag. Jag började dagen med att få ligga och dra mig i sängen 45 minuter medans mina grabbar gick upp. Och det var verkligen skönt att få göra eftersom det alltid är jag som går upp (eller så går vi upp samtidigt) eftrsom Jonas går upp tidigt på dagarna brukar han få sova på helgerna. Men nu har Elias börjat gå upp tidigare och tidagre på morgnarna. Så det var himla skönt att bara sträcka ut fötterna och mysa.

Sen var det dags för familjefrukost. Jonas föreslog att vi skulle åka till far min och det är ju trevligt eftersom jag tycker om min pappa. Så vi var kvar hemma en stund på förmiddagen eftersom Elias somna efter morgontvätten och behövde lunch när han vakna.

Efter mat och vila gick vi till Bettan som tog oss till Vreta. Pappa bjöd på fika och middag och det var en allmän lugn och trevlig dag hos far.

Väl hemma kom min käraste förbi och vi fikade te med hembakt äppelpaj (som är tillagat i micron som har en ugn i). Smaka bra tycker jag allt. Äpplena kom från pappas äppelträd för övrigt. Elias blev underhållen som vanligt. Dom matade Morris ur handen på Elias och det tyckte han var skitroligt. Han garva som bara den.

I morgon fm är det nytt naprapatbesök. Skönt att få lite rätsida på ryggen.

Nu MÅSTE jag gå å sova lite. Som sagt så vaknar bebis tidigare och tidigare varje morgon som kommer. Måste vara utvilad för att orka med hans upptåg.

Helgen

Igår började vi våran helg. Vi var hemma på förmiddagen och monterade en bokhylla bla. Sen tåg vi tunnelbanan till Alvik och hämtade Ella på dagis. Vi möttes upp allahopa och knalla till lekparken. Det var Elias första riktiga lekstund i parken. Han hade underbart roligt med löven och att få känna sanden i sina händer. Efter lekparken gick vi hem och åt en god lax. Idag stack jag hemifrån återigen till Alvik för att gå på barnloppis. Gjorde en del fynd till garderoben. Vi gick och lunchade vedugneldad pizza. Sen hem och dricka kaffe idag igen. Trevligt

Nu går det inte att skriva mer vare sig jag vill eller inte. Det ligger en bebis i knät som inte vill sova i sin säng. Han ligger där en timme och när han vaknar så gallskriker han och det har han ALDRIG gjort förut. Så nu ligger han här i mitt knä och jag blir halvt handikapad.

Team work

Att det krävs två vuxna människor för att natta en minimänniska på 80 cm är ju lagom skoj. En som håller fötter och bumpar rumpa. Den andra som klappar huvud och håller hand. Den ni, inte illa va?!

Avundsjuk

Min kusin åker till Kina imorgon, för att shoppa lite umgås med sin far och sova på nätterna. En aningens avundsjuk får man väl säga att man är. Men men mitt tåg kommer väl också... nångång... kanske... eller??

Elias har busat och busat idag. Och med nya upptåg hela tiden. Senaste på tapen: Vi har en golvlampa i vardagsrummet som han gillar att rycka i (som han inte får). Och vi har ställt en platback med lock som han har sina leksaker i framför lampan så han inte ska nå. Men vad gör han då idag, jo han kryper upp och sätter sig PÅ backen så man når lampan. Man är väl inte dum. Unge vad han gör vardagen tuff för sin mamma och pappa.


Säsongens stora

Måste bara visa va jag tagit med mobilen, tror det är, eller nej jag VET att detta är säsongens coolaste kille!





Sant! Eller hur?

Gässen

På babysimmet idag provade vi flytvästar. Det var ganska intressant. Vi fick dyka med barnen från bassängkanten och sen trycka ner dom under vattnet för att under vattnet släppa taget och då få se om flytvästen funkar som den ska. Och Elias väst funkade utmärkt. Han flöt upp som en kork och hamna på rygg. Bra!

Efter det gick vi till min mormor och hon bjöd på fika. Vi satt ute och hon hade Elias i knät. Hon fick sig flera goda skratt. Härligt!

Efter middagen och Jonas hemkomst bestämde vi oss för att gå till träsket och mata änderna. Vi har varit där en gång tidigare och busungen tycker det är faschinerande, så vi knata på. Men väl framme fanns inte en enda fågel i sikte. Snopet, men vi knalla vidare ner till badet i hopp pm att se nån annan fågel. Och när vi kom till stranden så kom det två gäss simmades. Tur det för vi ville ju bli av med allt bröd vi hade med oss. Och en mysig solnedgång fick vi också se.

 
 


Nu ska jag skruva ihop min byrå så att vi nångång i framtiden kan få det beboligt hemma, min pappa kommer imorgon och han är ine så svårflörtad om man ger han en skruvmejsel i handen =)

Naprapaten

Då var man hemkommen från naprapatbesöket. Helt underbart skönt att få lite hjälp med denna besvärande kropp man har just nu. Tur att man har sån snäll mamma som kan hjälpa till. Utan henne hde plånboken sagt, NEJ du kan inte gå på behandling. TACK MAMMA! Synd att det ska kosta så mycket, men tacksam för att det hjälper när man väl går.

Just nu ligger jag hemma alldeles själv. Elias är ute med sin farmor på promend. Tur att man kan få hjälp, annars hade jag varken kunnat gå på behandling idag eller fått möjligheten att vila efteråt. Jessica kommer snart och ska visa mig lite Turkietbilder. Spännande och se allt skoj hon haft för sig.

Ska också försöka få en av alla ikea möbler färdigmonterade. Den ligger på golvet halvmonteradnu å det tycker både Elias och katterna är sååå spännande.

Nu ska jag kolla lite på mina plåtburkar jag vill ha... Hittat massa fina burkar i en katalog från Elite gift boxes. Kanske är jag lite udda, men what the hell, sån är jag! =)

Lite hängig

Idag har jag känt mig lite hängig, ni vet inte frisk men inte sjuk. Jobbigt att må så där mittemellan.  Och imorgon ska jag till en naprapat ÄNTLIGEN! Hoppas hon får nån ordning på rygg/nack/axelvärken så man kan få känna sig som en människa igen. Är ju inte direkt gratis med såna besök. Vi får helt enkelt hålla tummarna för min del å hoppas på det bästa!

Söndagkväll

Hemkommen och helt slut! Helgen på landet var underbar. Bara jag och min lilla familj. Men jag ÄR helt slut nu, det är mycket pass upp på lillkillen. Hans stora passion på landet är att äta löv och bark från vedhörnan sen är det mycket ajaj på landet. Typ vedspisen. Så man får jaga mycket. Jonas har lagat massa god mat på vedspisen. Ni ska få se fina kort snart. Och sängen vi sov i va lite för mjuk för våra kroppar så jag har lite ont i ryggen. Ska bli skönt att få krypa ner i sängen nu. Återkommer snart!

Back on track

Nu börjar allting rulla tillbaka till det normala. Jessica å Mel är på plats i stan. Underbart härligt att se henne igen. Va som hon inte hade varit borta i mer än en vecka när vi sågs. Allt va som vanligt. Hon hade även köpt lite presenter, kläder till pojkarna. En väska till mig och ett underbart smycke som det står Tingeling på. Kan ju inte bli bättre än så. I går va vi i Vällingby. Jessica bjöd på lunch snäll som hon är. Sen strosa vi runt å prata igen lite av allt som hänt. Sen var det tvättstugan hela kvällen. Eftersom tvätten i torkar hemma utan börjar lukta unk i stället så blev det tvättstugan.

Nu så fort Jonas kommer hem ska vi åka till landet. Ska bli skönt med en helg på landet helt ensamma. Andas lite frisk luft och äta god mat. Enda lilla nackdelen är att det är mycket som inte är barnsäkert på landet så det blir en del jagandes, men det får man ta. Nu ska jag packa det sista så vi kommer iväg. Hörs efter helgen.

Hallongrottor

Hallongrottorna är bakade. Det luktar ljuvligt i huset. Nu ska jag plocka lite i kaoset, sen dammsuga och laga Flygande Jakob som karln harönskat. Sen är det bara att säga VÄLKOMMEN!


Känsloladdat

I dag känner jag mig som en liten vilsen flicka. Känslorna är alldeles uppochner. Idag landar min bästa vän i Sverige efter  3,5 månad utomlands. Det känns lustigt på nåt sätt. Jag har aldrig varit ifrån nån av mina vänner så länge. Och även om hon har bloggat å vi pratat på msn är det lixom inte samma sak. Det går inte att jämföra med hur det är att ses/höras i princip varje dag hemma. Å hur kommer det vara att ha henne på hemmaplan, hon har ju hittat kärlek utomlands. Kommer hon vara glad att vara hemma, eller deppig för hon längtar tillbaka. Shit... känner mig så fjantig. Men jag kan inte hjälpa't. Det är så här jag känner/tänker.

Å så igår var jag på IKEA å köpte mina möbler som jag har längtat efter i flera år nu. Ja då börjar jag fundera på om jag har gjort rätt?! Skulle jag väntat med att handla... Snacka om att man inte är riktigt funtad ibland. Tom så att jag låg vaken och grubbla på dessa två ämnen i går kväll. Jaa vad säger man... Men en snäll pappa har jag iaf som ställer upp och hjälper mig att låna bil från jobbet så jag kan köra hem alla dessa möbler.



Jag å mina tjejor



Ont

Jag gnäller sällan, men nu måste jag få göra det. Jag har ont och det är så jobbigt. Som sagt tidigare har jag lite ont i rygg och axlar titt som tätt och det har jag haft länge till och från. Men nu är det nått nytt. Jag har ont i vänster arm och det är en strålande smärta. Det strålar ner i armen upp i från axlen. Inte kul alls. Så nu har jag fått göra det, berätta hur synd det är om mig. Ska testa att ringa nån arbetsterapi och sjukgymnastik som jag varit i kontakt med tidigare.

Nu ska jag och Elias simma.

Min morgonrock

Vissa dagar är det så skönt att bara få vara lite. Klockan är nu 11.30 och jag går fortfarande runt i min morgonrock, och går och dricker morgonkaffet. Elias leker själv på golvet med sina leksaker. Och jag ska strax klä mig och förbereda middagen. Min far kommer hit ikväll och då ska han få sig en munsbit. Och så ska jag baka lite med. Ibland är livet gött! =)

Fina fisken

Ja fisken har det fint hemma nu iaf.  Tog mig i kragen och städade. Känns otroligt bra att ha gjort det. Och Jonas blev hungrig medans jag städade så när jag var klar så fick jag te och mackor serverat. Inte helt fel. Man kan säga att det var värt mödan.

Idag ringde telefonen klockan 8. Det var Jenny som ville meddela att hon skulle våldgästa oss. Och med hennes son så blir det lite som en våldgästning. Han är en bestämd charmig kille som vet precis vad han vill.Vill titta på det mesta man har hemma. Och underbart är väl det. En kille med god aptit på livet. Vi gick ut efter lunch och lekte lite. Träffade kusin Petra och morbror Ove i Vällingby som bjöd på fika. En liten trevlig eftermiddagsstund.

Nu ska jag sortera leksaker. Ni vet, var sak på sin plats.

På onsdag är en speciell dag, en dag jag väntat på i sisådär 14 veckor. Äntligen!!

Jobba

När lilleman äntligen sover ja det är då man ska sätta igång med jobbet. På tapeten för kvällen står en akvarierensning. Har ingen som helst lust egentligen men eftersom jag vil ha kvar akvariet så måste jag. Om inte annat för Elias skull. Han älskar fiskarna. Vi börjar alltid morgonen med att tända hos fiskarna och säga god moron. Och oftast så dansar han för fiskarna då. =)





Kalaset

Kalaset blev lyckat. Massa god mat och trevliga gäster. Grillat till middag och Evelina du kanske kan gissa vad det blev för efterrätt!?!

Nu sitter gubben min i den mobila bastun. Bebisen är med sin morfar och morbror och busar. Och jag fick 5 minuters lugn efter att ha sprungit runt som en yr höna och plockat, dukat, lagat, diskat städat och ätit. Men jag är nöjd och glad. Allt har funkat bra!

Nu ska jag ge mig ut en sväng, det lär väl inte bli så många mer utekvällar denna säsong kan jag tänka mig. Å eftersom vi hade sån tur med vädret får man passa på. Puss till dig som vill ha'n.

Potatissallad

Ikväll har jag gjort min berömda potatissallad som pappa tycker är så god. Vi ska ha ett kalas imorgon. Min pappa ska slå till med ett pool-grill-fyllaår-kalas. Så imorgon kommer alla nära och kära och det blir kalas. Poolbadande för dom som vill (pappa har fixat en mobil bastu så man kan värma sig vid behov) sen blir det gott grillat och lite kaffe-kaka. Ska bli skoj. Så fram till nu har vi vart i farten och fixat både det ena och det andra, partytält å gasoltub till värmaren. Nu ska det sovas. Jag är sååå trött just nu. Lillemannen tycker han får vara vaken sent så det är fullt ös från morgon till kväll. Man bokstavligen kraschlandar i sängen!

Danstävling




Den här bilden hitta jag på datan. Det är från grundskolan. Ett par år sen... HAHA! Det var danstävling (tror jag) eller bara en uppvisning, minns inte riktigt. Anna kommer du ihåg? Ser ni vart jag står då?

Funderar på om jag ska färga håret, brukar ofta göra det på hösten när det börjar bli lite mörkare ute. Kanske gör att man känner sig lite fräschare. Tappar så mycket hår nu när jag ammar, och det var ju inte så att man hade tjockt och fylligt hår innan.

Idag var jag hemma hos Nicole för första gången. På tiden verkligen. Glad att jag har den tjejen. Tack vare henne känns det inte så ensamt hemma. Å generös är hon också. Fick med mig en påse med kläder hem. Så nu har man lite nya fina saker att klä sig i.

Nedräknigen har börjat. Nu är det onsdag och bara en vecka kvar. YEAH BABY!



Bara början

Ikväll lyckades jag med en sak för första gången, men defenetivt inte den sista. Jag somnad när jag la Elias. Vi kröp upp i sängen och efter hans tre argvrål så la han sig lugnt på min arm och höll mig i handen. Och när man får ligga och snusa på sin bebis då är det lätt att nicka till. Å det lär nog hända fler gånger =)

Har äntligen fått skura golven hemma idag. Elias farmor kom och hämta honom och gick på promenad. Så nu kommer knäna på lillkillen inte bli så lortiga förhoppningsvis.

Har ont i kroppen, inte så där feberont utan inflammation i kroppen ont. Från halva ryggen, upp i nacken axlarna och ut i armarna. Tror att det är pga lite överansträgning kombinerat med en förkylning. Hoppas det går över snart annars blir det nåt läkarbesök.

Mina gudbarn

Det här är mina gudbarn, Erik och Ella



Det är två charmörer som jag har ett alldeles speciellt förrhållande till. Erik är just nu min bästa vän. Han går runt och ropar TIIIA, å så fort vi ses får jag alltid en bamsekram. Ella har jag sett växa upp på nära håll, har funnits till hands från dag ett. Eftersom jag inte hade egna barn då ville jag vara med henne i princip jämt. Ella har alltid en puss över till mig (och det är inte alltid hon har såna att dela ut.) Så glad att jag har er mina små charmtroll, både för min och Elias skull.

Envis som synden

Idag känner jag mig lite vissen, vissen på allt. Att min kära vän inte är hemma, det känns så nära men ändå så långt borta. Irriterad på mig själv att jag är så satans envis. Varför ska jag bära ut hela byrån själv? Det gör ont i nacken, ryggen och axlar. Men sån är jag, envis som synden. Ska bevisa att inte f*n behöver jag nån annan, kan själv! Men jag har en karl hemma som kan göra't. Less på att det ser ut som en möbleringsfirma hemma. Stökar fram och tillbaka. Flyttar in och ut, upp och ner. Kan jag bara få mina nya skåp på plats med allt som ska vara. Gick och la mig brevid Jonas i sängen och beklaga mig. Och då stäger han av datan, går ut i köket och gör kvällsfika med te och macka. Kommer och serverar det i soffan och myser med mig. Ja då känns allting lite bättre faktiskt! Tack älskling för det.

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag imorgon.

Illa berörd

Jag försöker att inte ofta bli så illa berörd av allting som händer runt omkring oss. Men ibland är det svårt. Och det har det varit denna gång. Det gäller morden i Arboga. Jag fick se bilderna som cirkulerar på internet. Det var det värsta jag någonsin sett. Går nog inte att föreställa sig det, man fick se kort från hallen med allt blod, och dessa arma stackars barn. Hur kan en människa i sina fulla sinnes bruk göra en sådan sak mot två helt försvarslösa barn. Bilderna man fick se på Max och Saga var så hemska att det finns inga gärnser, dom var så brutalt misshandlade. Två små barn?! Jag lider så enormt med mamman till dessa barn. Och jag hoppas verkligen att dom kan komma på en ny lag snabbt så dom kan ta bort dessa bilder från nätet. Hade det varit mitt barn på dessa bilder hade jag blivit helt förstörd om dessa offentliggjordes.Så idag går mina tankar till familjen Janestig och Max och Saga. Det som hände ska inte kunna hända, men nu har det tyvärr gjort det. Hoppas ni har det bra uppe i himlen och tittar ner ibland på oss som är kvar.

Kloka ord

Måste bara dela med mig lite av av min kära älskling sagt idag.

- Tina, jag har kommit på vad vi ska göra nästa sommar.
 -Ok, vad är det då?
 - Vi ska tälta.
 -Jo men det kanske inte är helt fel, tål att tänkas på.
Ja, skitkul! Hoppas verkligen att det regnar då.

!?!? Vem vill åka och tälta när det regnar? Jo det vill Jonas. Han tycker det är så mysigt att ligga i tältet då.

-Tina har vi bubbelplast?
-Nä jag tror inte det, vad ska du med det till
-Eftersom inte Elias riktigt kan ta sig av sin bobbycar än så tänkte jag göra en hjälm.

!?!? Ok, tanken är god, men hallå en hjälm av bubbelplast, hur skulle det se ut?

Det här är nog en av anledningarna till att jag älskar han så, så oförutsägbar, så underbar!



En promenad

Om man går på promenad och sen kommer hem då är det här vad som väntar utanför balkongdörren.



Ganska charmiga killar som kräver massa uppmärksamhet.

Och en bebis so är så här fin i sin nya napp som han fått när han sover så gott i sin pappas famn. Mmm det här är alla mina 4 killar som jag tycker så mycket om.




Annars händer det inte mycket denna lördag. Det regnar ute och jag ska nog börja plocka ner lite i hyllorna nu när vi är lite fler ögon och armar hemma =)

Bortskämd liten en

Idag har vi varit på utflykt. Träffa Nicole och Annika i Vällingby. Vi tog bussen ut till Barkarby. Började på toys'r'us. Hitta massa fina roliga saker, vidare till Babyland där jag behövde laga vagnen. En grej på handtaget hade gått av, badam 450 kr fattigare. Visst vagnen är hel och det är det viktigaste, men ändå... Sen till IKEA. Vi började med lunch. Och det var välbehövt. Magen skrek efter mat. Mätta och belåtna tog vi ett varv i varuhuset. Nu är jag fast besluten att åka och köpa mina skåp. Måste bara ta bort skåpen vi har här hemma. Man har ju inte riktigt lika mycket tid nu som innan. Nicole blev tvungen att avvika nu. Då gick jag och Annika till plantagen och botanisera oss lite. Avslutade gjorde vi på toys'r'us igen. Annika ville se Elias åka bobby car och jag skulle köpa en nalle puh möbel åt lillkillen. Var nedsatt från 629.50 till 199 kr. Var lixom tvungen att slå till. När Jonas (som kom och hämta oss) fick se lyckan i Elias ögon då han körde bilen bestämde han att han skulle få en sån. Så idag har vi alla shoppat till Lillemannen. Jag å Jonas köpte bilen och nalle puh leksakslådan. Nicole och Annika köpte en mysig Nallepuh kudde och en napp med elias namn på. Han är lite bortskämd våran raring, men det är han värd!!

Igår var bebis sjuk, jättetjock i näsan och lätt febrig så det va mycket ligga i soffan igår. Ville inte alls sova själv, så på em sov han 1,5-2 timmar på min mage, och hela natten låg han emellan oss och gosade.  Idag var han mycket piggare men fortfarande snorig. Har fått han att somna i sin egen säng men tror han vaknar när somhelst för att få komma och krypa upp mellan sin mamma och pappa. Och när man e lite krasslig så får man faktiskt det.

Utmanad av Evelina

Vem?

Saknar du? Jessica

Vill du döda? Ingen egentligen, gillar inte att döda folk.

Rörde dig sist? Elias, innan han precis somna

Vill du prata med? Jag vill ta ett riktigt långsnack med Jessica

Vill du kittla? Elias, han skrattar så ljuvligt då.

Sårade dig sist? Ärligt talat så minns jag inte... Ändrar när jag vet.

Gjorde dig riktigt glad senast? Elias gör mig alltid glad, annars Jonas.

Fick du sms av senast? Nicole

Är vackrast i världen? Elias, alla tider! Jonas är inte heller så pjåkig.


Jag utmanar Jessica och Melanie

Elias Elliot Erik

Simskola idag. Funka lika bra som vanligt. Hn älskar att simma och har blivit känd som den glada killen som plaskar nonstop på simmet. Han är glad precis hela tiden, det är lätt hänt att inte alla är det, men han Elias är ALLTID på topp humör i vattnet.

Efter en regning promenad gick vi hem till Elias kompis Erik och med oss hade vi Elliot. Dessa killar (och deras mammor) har vi träffat på mammagruppen och nu umgås med. Vi var hemma hos Erik som bjöd på lunch och efterrätt. Så himla trevligt. Barnen hade jättekul tillsammans när dom lekte och vi mammor fick sitta och snacka massa. Nästa vecka ska vi hem till Elliot på L&L (lunch och lek). Kul med lite nya bekantskaper, speciellt med nya barnfamiljer som bor nära som man kan leka med när barnen blir lite större.

Elias var så slut att han somna i min famn i soffan i 1,5 timme. Och det händer inte så ofta n för tiden så man får passa på att njuta och gosa när man kan.

Nu ska jag hjälpa Evelina med lite Arlanda express och SL. Inte lätt det där när man inte är en inföding =)

Dagen

Dagen har inte så mycket att skryta med. Vi var hemma och busade fram till lunch. Sen hoppa vi på tåget och åkte till Alvik och småkusinerna. Vi blev bjudna på massa goda kakor och bullar. Inte helt fel. Lite utelek och vi begav oss hemåt. Handla lite mat, och frestelsen blev för sytor. En friscohamburgare blev det till middag.

Nu ska jag fråga min svärmor som sitter brevid mig om jag kan få lite massage. Man få passa på när man har henne på besök.

Några bilder

Från dopet




Familjen




Erik med sina faddrar




Milton med sin mamma och pappa




Erik med sin mamma




En av presenterna, vad kan det vara?



Lekdag

Idag tog vi tunnelbanan över hela staden och landade på södra sidan. Vi skulle hem till Ella och hennes mamma. Vi var inbjudna till lunch. Lite småtråkig resa men väl värt det när vi var framme. Elias och hans kompis Ella som vi skulle till fann tycke för varandra på en gång. Bara genom att titta på varandra skrattade dom. Så vi har spenderat hela eftermiddagen och lekt. Ella hade fått en ny lära-gå-vagn. Den skjutsade Elias, Ella i. Helt underbara ungar!



Så här kul hade våra barn. Vad säger man, en bild säger mer än tusen ord.Elias var en utmärkt chuafför och Ella en utmärkt passagerare. Åhh blir så varm om hjärtat när man ser sina barn ha så kul!

Imorgon blir Elias 9 månader gammal. Tänk va tiden går fort. Å det är väl en klassik fras bland föräldrar, men det är ju verkligen så!? Vart tog dessa 9 månader vägen?


RSS 2.0