Lekdag

Hemma liten repa. I fredags åkte vi från Boden till Skellefteå. Stanna på god middag och trevligt sällskap för hela familjen. Tog bilen på lördag vid 14 för att bila hem till Stockholm. Kom hem kl 00.30. Vi somna vid 2, 2.30 och var rätt slut igår. Fika med Jessica och gick en promenad annars bara lugnt. Idag skulle vi åkt till pappa men han fick ryggont så vi åkte till min kusin istället och lekte, åt god mat, lekte mer, prata och fika. Imorgon åker vi nog till pappa för att på onsdag åka till Eskilstuna zoo över dagen. Sen lite landet. Sen efter det är det slut på härligheten och mina sex underbara semesterveckor. Tillbaka till verkligheten. BLÄÄ!! Vill inte!! Nää faan se nu till å njuta av sista semestern!

Livstecken

Nu sitter jag hemma hos svärfar och svärsyster. Surfar på hennes nya kontantkortsinternet, det ni. Förra måndagkväll satte vi oss i bilen och styrde norröver. Första stoppet blev i Rosvik strax utanför Piteå där Jonas syster bor. Stanna till torsdag och åkte sen vidare till Boden. Och här har vi varit sen dess. Har dett gott men börjar bli lite lappsjuk. Och alla dessa frågos från alla Jonas släkt och vänner, -när ska ni flytta upp då? Typ inte just nu och säkert aldrig! Jag är en äkta 08 och det trivs jag med faktiskt. Imorgon åker vi vidare. Vi har två veckor semester kvar. Blir nog lite landet lite pappa pch förhoppningsvis en utflykt till Eskilstuna Zoo.

Elias har blivit en så stor pojke, ordförrådet har utökats mycket. Han har även börjat ta för sig och göra sig förstådd. I morse hällde han upp kräm i sin tallrik när vi hade dukat för frukost helt på egen hand. Inge kladd, inge spill allt gjorde han SÅ bra. Och jag tror han också längtar hem lite, han pratar mycket om mormor. Blir så intensivt för han, många som vill pussas å kramas, gulla och så. Men det är ju främlingar för han nu när han e så liten min kille.

Har tagit mycket fina kort med mina gulleplutt till kamera. Ska visa er när vi kommer hem sen.

Lite om vad vi gör just nu, känns som jag har massa att skriva men har inte riktigt tid, ska packa och fixa inför imorgon. Lite rörigt skrivet kanske, men äsch vad gör det. På återsende!

Packa upp och packa ner

Är hemma på en mellanlandning. Har varit på landet i en vecka nu med allt vad det innebär. Bada, leka sandlåda måla huset, pluppa stenar, dricka MASSA kaffe och umgås med familjen. Imorgon åker vi till min pappa och sen bär det av norr över på måndag.

Har fota massa bilder i veckan ca 250 kort. Det är ungefär lika mycket jag fota med den andra kameran på 6 månader. Här är et litet urval av veckan som gått.


Stenkastning vid stranden


Spaggeti och köttfärsåsmiddag


Fin regnbåge sett från huset


Stormens effekter, precis utanför vår dörr


Mera badande


Nyfiken nos

Det var veckan i bilder det!

På landet

Blir en liten semesterhälsning från landet. Sitter med morbrors trådlösa internet och laptop och surfar en snabbis. Idag har det varit sådrodden som det heter här och iom det så hade sjöräddningen en liten uppvisning och undervisning i hur en räddning med helikopter och båt går till. Fascinerande och se. Och detta gjorde dom precis utanför oss så vi hade första parkett. Tog massa kort och spela in lite granna. Robert Aschberg var här och undervisa och informera för sjöräddningens räkning.

Nu ska jag återgå till mitt glas vin! Glad sommar! =)

Energiknippe

Lilleman och jag startade dagen med frukost på ett fik. Allt va slut hemma eftersom vi sticker på semester imorgon. Sen tillbaka hem och då hade jag massa energi. Jag har tvättat fönsterna. Jag har dammsugit och skurat alla golv. Tvättat, vikt och lagt undan kläder. Känns så in i bomben skönt att ha gjort fint hemma innan man åker bort. Så det är lika fint när man kommer hem sen. Lixom vetskapen oxh känslan att komma hem till ett snyggt och städat hem och en tom tvättkorg, det är grejjer det. Det enda som behöver fixas nu efter alla resor är att fylla kylskåpet, det kommer man aldrig undan.

Nu ska jag läsa lite mattidningar och kolla om jag hittar nåt gott att äta på landet. Så imorgon åker vi på semester, vi ses när vi ses, när nu det blir... =)


Tyst så tyst

Mina pojkar sover, katterna är på landet och jag har hela stället för mig själv. Klockan är mycket men eftersom jag har dresserat min son väl så sover vi till 8.30 -9 på mornarna. Så nu ska jag sitta här för mig själv en stund å bara njuta av lugnet och tyyyyystnaden.

GOD NATT VÄNNER!
Sov gott

Myggbiten


Storpojken

Tänk att man efter 1,5 år fortfarande har svårt att se sig själv som en mamma. Att jag är det största bästa och viktigaste för mitt barn. Att JAG har ett barn, en son. En avkomma som nu har blivit 1,5 år gammal. Som springer runt och ropar Mamma säkert 100 gånger om dagen, och det är till mig han säger det. Alla som har barn tror jag vet hur mäktig denna känsla är och ni som inte har (och vill ha i framtiden) ni har nåt att se fram emot. Jag är lyckligt lottad som får vårda denna underbara skapelse. Mitt barn, min son, min Elias.

Han har nu börjat prata mycket. Mojmoj (mormor) och Jessita (Jessica) är personerna han pratar mest om nu. Annars är det att sjunga som gäller, han sjunger ofta ofta. Härma djur är också en favorit. Ko (sko) är mycket viktigt då han gärna vill vara ute jämt. Han hämtar både sina och våra skor och ställer dom vid fötterna. Sengår han och sätter sig i vagnen. Ma (mat) är uppskattat. Ofta och gärna om han får välja själv. I övrigt så skrattar han mycket, busar och kramas och pussas gärna.







Jag är kär

Jag har funnit mina nya kärlek. Den är rosa och heter Canon Ixus! Blir alldles glad bara jag tänker på dig!

Min dag har varit perfekt!! Blev bjuden på lunch av min enastående mor. Begav oss till Brio affären och kolla bilar. Lilleman hitta en brandbil han föll för och fick. Och jag hittade min kärlek som jag föll för.

Vi promenerade till mammas jobb. Jag fika och läste tidningen, mamma jobbade klart och vi åkte hem tillsammans. Väl hemma mötte jag upp Jessica och vi tog en fika och en liten shoppingtur. Hittade mina linnen jag letat och letat efter så länge. Jessica shoppa också, lite fult och lite fint =) Va inte hemma förräns vid halv sju. En heldag ute alltså. Skönt!

Efter nattning tog jag tag i fiskarna och fixa fint hemma hos dom. Lite nyplantering av blommor och nytt vatten. Bra att ha det gjort innan vi reser bort.

Kan inte säga det för mycket, Mamma, TACK! Jag älskar dig!


RSS 2.0