Mässa!

Trött som en tok! I mina mått mätta så har Elias börjat gå upp FÖR tidigt, vid sju. Och då säger alla att men så är det med småbarn, sovmorgon, mina barn går upp 5-6. Och iof är jag glad att han inte går upp SÅ tidigt, men ändå. Sju är tidigt. Åtta är okej. Så nu är jag så himla trött på kvällarna för även om Elias går upp tidigare varje dag så går ju inte jag och lägger mig tidigare, jag är uppe lika länge som tidigare.

Elias tar bara mer och mer steg. Så jädra läckert att se. Han e lixom underbar min grabb =)

Imorgon ska jag gå på UnderBaraBarn mässa på Älvsjö. Jag och Nina och inga barn. Ska bli riktigt väldigt trevligt. Äta mat i lugn och ro, strosa utan att ha nån vagn att se efter. Ska bli jätteskönt!

Crash bang

Det var nu dags att flytta akvariet äntligen. Jonas hade varit och hämtat möbeln och i går kväll började jag att tömma och plocka ur fiskarna och fixa. Crash bang låter det mitt i allt. Jag har gjort det igen, en Tina! Jag tappa doppvärmaren i golvet som gick i väldigt många små små bitar. Så idag fick vi åka till Bromma zoo för att handla nytt. Passa på att köpa lite nya fiskar också, en Sune bla (en röd kampfiskehane). Och Jonas hittade ett till akvarium han vill ha. Vi kanske åker och tittar på det imorgon. Vi ska ju i framtiden ha ett större fiskakvarium och ett fisk/ödleakvarium.

Igår var jag inne i stan och träffade en kompis som jag inte träffar alldeles för ofta. Hon har fått barn, en tjej som nu är 6 veckor gammal. Och hon var ljuvlig att hålla i. Jag kommer verkligen ihåg när Elias var så liten. Det var en magisk tid. Och jag kommer också ihåg alla som hade större barn som kom och tittade och sa att åhh va fort det går, herregud har min varit så liten. Och nu är jag där själv, det är min som är den stora och jag som puttinuttar dom små. Herrejisses.

Elias har tagit massa fler steg idag!!

Igår kväll kom Nicole med goa muffins och gjorde kvällen trevlig. Nu ikväll kom Jessica, hon hade med sig kakor och julmust, och hon gjorde även denna kväll trevlig. Tack för att ni kommer och göra min annars så trista hemmadagar lite ljusare.



Sjuka morsor

Kollar precis nu på Insider, programmet handlar om mammor som har förlorat vårdnaden om sina barn (helt eller delvis). När då detta sker så rymmer mammorna med barnen, antigen i Sverige eller utomlands och så anklagar dom papporna för diverse saker så som sexuellt utnyttjande eller misshandel av barnen. Och viss av dessa pappor har tom blivit fällda, helt utan grund. Asså fatta hur jävla sjukt det är!?! Tänk att du blir fråntagen dina egna barn, det finaste, vakraste, VIKTIGASTE som du har. Samtidigt som du får ett straff för någonting du aldrig har gjort. Spöstraff, nej fan DÖDSTRAFF till dessa hemska mammor som gör något sådant mot en pappa! FY FAN! (Ursäkta mitt språk, men jag blir så arg och illa berörd, speciellt nu när man har egna barn)

3 stolta steg

Min kära son Elias tog idag sina tre första steg! Han gjorde det en gång med mig på babsimmet och även en gång senare på kvällen med sin pappa. Elias din mamma och pappa är så stolta över dig och VI ÄLSKAR DIG!!


Mysfrukost

Har ätit mysfrukost idag, vi slog på stort och flyttade oss från köket till vardagsrummet. Och så gjorde jag goda mackor med grönsaker på och så hade jag köpt nån sån nyttig musliblandning med dinkel och linfrön å grejjer. Så satt vi å mös länge framför tvn.

Igår rensa jag ut gamla kläder ur garderoben. Eftersom jag får så mycket fint av mina bästisar (va ungdomloigt det kändes att skriva så) måste jag göra plats för dessa kläder. Jobbigt när kläderna lixom sticker ut ur springorna. Det märks vilket som är den butik det handlas mest basplagg i nu för tiden. Mer än hälften av kläderna jag får är Gina Tricot kläder. Men det är väl inte så knstigt dom har ju fina bra kläder till juste pris.

Inget planerat idag, skulle åkt till IKEA idag men mitt sällskap måste jobba så vi får skjuta på det lite.  Vi får se vart vindarna bär oss idag.

Natt igen

Nu är det dags för en kväll till (ja alltså jag vet att det varje dag kommer en kväll och en natt som avslutar dygnet) då vi får se hur det går med lillemannen och hans sjukdom och tidsomställning. Han somna nu kl 8 ikväll, samma som igår (som egentligen är kl 9 hans vanliga tid) och sov gott fram till 12-1 tiden, sen vakna han och va ledsen i nästan en timme. Det enda som hjälpte till slut var tutte, samma sak vid 5 tiden vakna han och va ledsen och ville bara ha tutte. Och det var väl iof okej för en kväll, han mår ju inte helt 100, men det får inte fortsätta så, jag har slutat nattamma och jag märker att jag orkar inte amma honom nattetid blir helt slut i både kroppen och knoppen. Han verkligen suger ur mig all energi då. Hoppas verkligen nätterna blir bättre nu. Börjar förstå folk som inte får sova på nätterna nu, man är ingen rolig människa då. Sömn är viktigt!

Jaja, nu blir det som alla kvällar sen typ 6 månader tillbaka. Städa undan leksaker, kolla tv och surfa sen sova!

En kram

Just i detta nu utspelar sig det finaste jag sett på länge. Jonas ger Elias en mjukiskrokodil samtidigt som han säger krokodilen är lite ledsen, får han en kram? Jo visst får krokodilen en kram. Sen frågar han om han inte kan pussa krokodilen och självklart. En puss och en kram. Är det inte för underbart.

Natten

Ska bli spännande och se vad det blir av natten. Bara för att klockan ändrar tid och rutin så gör inte Elias det. Undrar om man ska behöve gå upp mitt i natten nu bara för att han vaknar sin vanliga tid... Får gå och lägga mig nu så man orkar med bebis schema.

Tvätten

Idag har det verkligen inte hänt någonting av intresse, en slapparsöndag, verkligen. Har sytt en krockdyna till Elias säng =) Han lixom bonkar huvudet i gaveln när han sover eftersom han rör sig så mycket. Så nu har jag fixat ett mjukt skydd åt sängen. Nu har jag min kvällssyssla kvar, vilket är att hänga tvätt. Ett nödvändigt ont lixom. Iof har jag haft trevlig middagsgäst idag. Hon hade även med sig en kasse med kläder, mycket fint, det tackar vi för *Puss å kram till dig*

Bättre dag

Lillemannen mår bättre idag. Inte helt frisk, men dock bättre. Och det känns skönt vi går åt rätt håll. Men det blir en hemmadag idag. Ev en liten promenad, men det är ruggväder ute. Jag ska iaf duscha nu. Skönt!

5 rätters och feber

I dag har min lilla kille haft feber. Helt slut har han varit. Han vaknade imorse och va lite mer gnällig än vanlig. När han inte åt upp sin frukost förstod jag att det var nånting som inte stämde. Kände att han var varm och bara ville ligga i famnen. Tog tempen och det var som jag trodde feber. Så på hela dan idag har han legat i mitt eller Jonas knä. Helt utslaen och bara sovit. Han har inte rört en enda leksak idag. Bara gosa hos sin mamma eller pappa. Fast en liten utflykt blev det. Det är så att min svärmor fyllde 50 igår och hade bokat bord på restaurang idag. Och eftersom man inte vill avboka i första taget så tänkte jag att vi provar och ser hur det går, i värsta fall får vi vända hem. Men han skötte sig utmärkt min lilla kärlek. Så länge han fick sitta i knät så va han lugn. Och tur var väl det då svärmor tar oss till fina Regissörsvillan i Solna. En god 5 rätters middag åt vi. Bla skaldjursoppa till förrätt, älgstek med hasselbackspotatis till huvudrätt och hjortronsorbet med vaniljglassliknande och varma hjortron med havreknäck. Ljuvligt gott var det. Tråkigt att jag glömde kameran.

Igårkväll var vi hemma hos mamma, Jonas skulle hjälpa bror med hans nya data. Och eftersom jag hade lite barnvakt under tiden så passa jag på att färga håret. Gör alltid det (nästan iaf) en gång på våren, då blir det ljusa slingor. Och en gång på hösten, då blir det rödbrunt. Så igå blev det en ädelmahognyfärg.

Smågodis

Tidigare idag när vi va och handla mat köpte jag lite smågodis till mig själv som jag skulle äta nu till kvällen. Har gått och sukta efter det och visste att det skulle bli så gott att sätta sig med påsen när Elias somnat.
Jonas kommer hem från jobbet och vi går ut och äter då vi frostar av frysen och har lite stökigt i köket.
Väl hemma så upptäcker jag att min påse nästan är TOM! Min kära make hitta min påse och käka upp nästan allting inom loppet av 5 min. JÄKLA GUBBE! (Fast han erbjöd sig att köpa nytt om jag vill ha)

Plask

Vi har nu äntligen varit och simmat, och han var lika glad som vanligt. Och nu har vi gått så många kurser att vi får simma på helgerna. Ska bli kul och gå hela familjen. Vi ska visa pappa allt skoj vi lärt oss på simmet. Att dyka och åka rutchkana.

Gick förbi mormor efter simmet och mötte upp Mille, Erik och mammorna. Vi åt lunch och tog en promenad till V-by. Där satte vi oss och tog en välförtjänt fika. Träffa systrarna Lööw och snickesnacka lite. Elias åt mellis.

Ligger nu på soffan och känner mig HELT utslagen. Totalt trött. Tror att flera nätter av bebis vaknande gör sig påmind. Skulle verkligen behöva och vilja sova en hel natt.

Kan själv

Nu har jag varit med Jess. Tänk att vi hade trevligt också. Postade min Traderaauktion först, sen gick vi en liten runda. Lyckades hitta ett par jeans på Gina som jag faktiskt gillade. Och med en så snäll mamma jag har som gav mig ett byxbidrag så köpte jag do omedelbums. Skönt att kunna ha lite byxor. Nicole kom och mötte upp oss, vi köpte oss bulla och knalla hem för fika och bebisleka.

Elias har börjat äta själv mer och mer. Ni vet, han är stor kille och kan själv. Han är väldigt duktig på att göda sig själv, men det brukar hamna en hel del brevid. Så här lycklig kan man vara för lite mat.



Imorgon ska vi äntligen på babysim. Förra veckan va Elias sjuk och veckan innan va det uppehåll så nu ska det bli så kul att få hoppa ner i baljan Yeay!!





PB

Blev inget skriveri igår. Det var ju premiär för Prison Break. Och efter det var det bara skjuts ner i sängen. Nu ska jag och Lillemannen ut i höstblåsten och träffa Jess och posta min första Tradera auktion.

Åkpåse

Rensnigen fortskred ända fram till sen eftermiddag. Vi har nog slängt nånstans runt 5 sopsäckar med saker. Det är ganska mycket det med tanke på att det bara legat i lådor och skåp. Så även om det inte är så mycket man ser så är det himla skönt att veta att varje gång du går in i garderoben behöver du inte kliva över nånting för att komma in. DET är skönt!

Efter allt stök och bök bjöd jag in oss till mamma för lite god middag. Skönt med sällskap och att slippa laga mat efter en hel dags röj. Elias plocka fram sin åkpåse idag som han har i vagnen, kan säga att han såg ut att ha det ruskigt varmt och skönt i sin vagn. Nästan så man själv ville krypa ner och gosa. Nu är den kalla hösten här. HUA!

Förreten prata med min pappa idag. Han berätta att igår kväll knackade det på dörren. Pappa går och öppnar och där står en väldigt full pojk i ca 18 års åldern varpå han säger -Får jag sova här, jag har bott i det här huset? Men hallå, vem gör så? Har man rätt att sova i ett hus bara för att man en gång i tiden bodde där? Vilka fasoner!

IN FUCKING HEAVEN!

Jag är såååå satans i gatans glad. Min long lost skiva is found. Skivan med ALLA mina bilder som har varit borta i över ett år är funnen. Som sagt innan så håller Jonas på och rensar förrådet fortfarande. Idag var det dags att gå igenom alla skivor, eller ja Jonas sa att allt i denna låda är bara kasta. Men jag sa att jag gärna ville kolla innan för säkerhets skull. Och vad hittar jag inte i högen om skivan med mina kort. Thanks heaven för det. Alla mina kort är ju med där, min student, Thailandsresan, Parisresan. Julafton, födelsedagar, Bebis Ella.



Första bilden tagen med min digitalkamera
(Och första kortet på skivan)

Tingeling

Det är jag det, Tingeling! Ända sen jag var liten har jag blivit kallad det och min pappa har kallats Peter Pan. Har nu funderat på om jag ska göra en liten tatuering med Tingeling. Ja jag har funderat länge. Och egentligen så vill jag. Men en tatuering är alltid en tatuering. Det är ju ingenting man tar bort, har haft ett par percingar men det är ju inte samma sak. Percingar tar man i och ur som ingenting.



Just nu så här på lördagkvällen håller Jonas på att rensar ur hela förrådet. Ska nog hoppa med in och kolla, han kommer ut med massa roliga saker som finns undangömt lite där bakom. Mycket kul man kan hitta, ännu mer saker man kan slänga. Man är FÖR duktig på att spara massa saker och FÖR dålig på att rensa oftare. Har redan varit en vända till miljöstugan idag efter rensning i sänglådorna.Skönt å bli av med allt!




R.E.A

Gårdagen blev en otroligt trevlig afton. Efter en hemmadag med Elias mötte jag upp Nina och Jenny. Vi skulle på Hamburger Börs och se R.E.A - Roligt Elakt Aktuellt, samtidigt som vi intar en goood middag. Helt utan blöjor, skrikande barn, kall mat (som va varm innan man hann börja äta), nappar och kräkor. Utan bara en liten handväska och trevligt sällskap. Middag blev smördegsinbakad oxfile med rödvinsås, bearnesås, haricot verts sallad och potatisgratäng. Till dessert åt vi vit chokladpannacotta med björnbärsås och en kopp kaffe. Det va ljuvligt gott. Länge sen jag var ute och åt en så god middag samtidigt som vi bara satt och njöt av maten och pratade timme in och timme ut. Tre timmar efter mat var det dags för show. Det va kul.


R:E.A gänget

Idag skulle vi gått på Babysim men Elias va så snorig när han vakna så det blev till å stanna hemma. Vi packa ihop oss och åkte till DAB å hälsa på istället. (Elias pappas jobb). ALLA tjejerna på kontoret tyckte han va så lik sin pappa så det va nästan lite skrämmande. Nu sitter jag i soffan, lillemannen sover. Jessica har nyss gått hem och jag ska sträcka ut mig på soffan å njuta av helgstarten!






15 oktober

En dag som alla andra kan man säga. Lunch i Alvik med lilla Tjobben. Promenad efteråt längs Stockholms vatten. Stockholm är en fin stad vill jag säga. Min lilleman tog en eftermiddagslur men Tjobben tyckte inte han var trött så han har varit vaken hela dagen utan vila. Lite nyfiken på hur kvällen blev för dom?

På vägen hem stannade vi på Djurkompaniet, nu har jag beställt en akvariemöbel så vi kan möblera klart hemma innan årets slut.

Efter middagen kom svärmor och ringde på dörren. Även Nicole kom så jag fick lite trevligt kvällssällskap.

Svärmor och Jonas natta Elias så jag slapp göra nånting i kväll. Himla lyxigt. Skönt iof å veta att det funkar då jag ska ut på trevligheter i morgon kväll och inte kommer hem förrän sent.

Missan ligger på ryggstödet här i soffan och bufflar på mig. Hon vill ha min uppmärksamhet och det ska hon faktiskt få nu.

Promenad

Idag har vi varit på låååång promenad. Vi gick i förmiddags till mitt jobb för att träffa mina chefer och skriva på lite papper. Å så hade vi sån tur att dom firade en kollega som gift sig så det  blev kaffe och tårta när vi kom. Inte illa för att bara komma å skriva lite papper.

12 januari är en stor dag. Då ska jag tillbaka till jobbet efter att ha varit hemma över ett år. Vet inte riktigt vad jag känner inför det. Cheferna visste inte riktigt vart dom ska placera mig heller. Så jag vet ju lixom inte vart jag ska tillbaka. Hmm...

Förretsten så är det babyboom på mitt jobb nu, bara i min stuga är vi två stycken som är mammalediga och fyra som ska ha barn. Kan förstå att mina chefer har lite att stå i =)

Bamse

Blev en trevlig stund på öppna förskolan. Och billigt fika, ja ta mig tusan, 8 kr för en kopp te och en äppelkaka med vanijsås. Perfekt! Vuxet sällskap, barnvänligt, och billigt fika. Det kan ju knappast bli bättre.

Hem och äta pannkisar. Elias va så duktig, han åt både soppan och pannkakan. Det e mammas pojke det. Efter maten gick vi på en kvällspromenad. Jonas var rastlös och ville komma ut. Vi hamnade på Lindex och dom hade erbjudande på moccasiner, köp ett bamse plagg så får du moccisar för halva priset. Och eftersom jag är SÅ bamsekär så blev det en tröja och ett par moccisar. Sweet!

Schampo

Funderat på en sak typ varje gång jag duschar. Varför är alltid scampoflaskorna större än balsamflaskan? Är Så irriterande när det är massa scamposlattar kvar men inget balsam så långt ögat kan nå. Fy för detta!

Helgen har vi varit hemma hos min far. Vi har städat poolen, Flyttat löpband. Ätit god mat, middag inne och lunch ute i solen. Gått promenad och jagat busig bebis. Det senaste han lärt sig är att vinka och dansa. Bra grejjer, mindre bra är att han börja bitas. Och gärna på mig.

Nu ska jag och Elias klä på oss och gå till öppna förskolan så han får röja runt. Så behöver vi komma ut lite också. Vi går nog till Vällingby efteråt och hämtar ut korten som kommit nu.

Gasgratäng

Till middagen serverades det broccoligratäng. Det har framkallat lite gaser hos min familj. Tur att vi inte haft nå gäster ikväll. Det hade blivit så fnittrigt då.

Idag kom min pappa och fikade. Vi promenera ner till ÖB och shoppa lite. Elias har lärt sig och vinka nu. Han vinka till var och varannan vi gick förbi. Stora killen!

Har funderat på om man kanske skulle skaffa sig ett gymkort. Lixom sätta ner foten och rycka sig i kragen. Inte gnälla utan göra slag i saken. Är ju som sagt inte så speciellt förtjust i mina sk kärlekshandtag. Det är inte så att jag behöver banta eller gå ner i vikt utan trimma kroppen lite. Få lite bättre former, kanske få tillbaka lite rumpa och stärka upp mina muskler. Ju mer jag tänker på det ju vettigare låter det. Lixom bara att göra't. Har ingen direkt ursäkt tycker jag. Då va det bestämt. Jag ska börja träna!

Imorgon åker vi hem till far min. Så det så

Tradera - sälj

Har ju uder en period köpt saker på tradera. Nu ikväll tog jag steget fullt ut och testar att även sälja. Ska vi se hur det går, om man får nå säljlycka eller inte. Kanske man kan sälja bort lite gammalt skrot man har och tjäna sig en liten hacka.

Var på stöveljakt idag samtidigt som moster var på kängjakt. Men vi hade verkligen ingen jaktlycka what so ever... Hoppas på bättre lycka nästa gång. Behöver ett par stövlar till regniga dagar.

Elias fortsatte sin städhjälp idag. Vi skulle tvätta lite, och han är en jäkel på att sortera tvätten "in a baby kind of way". Man kan säga att det sorterades över HELA hallen. Men ojojoj va vi skrattade när han sortera. Det va en kul grej!



Räkskiva på landet, sista semesterdagen. Snygg man e! =)


Vaniljsås

Rensat lite hemma, bland annat skafferiet idag. Och vaniljsås hadevi så det räcker och blir över. Sex paket! Det är Jessica som är skyldig. Varje gång vi ska göra paj till kvällsfika så köper hon med sig ny sås. Nästa gång behöver hon INTE köpa nytt. =)

Som sagt varit hemma och städat idag. Jag och lillen har lite olika städmetoder. Allt jag städer in i skåp/lådor/hyllor städar han ut. Så det har varit lite dubbelstädning idag. Sen har han lärt sig lite nya hyss, bla att öppna toalocket och plaska.... Mmm låter ju som en trevlig grej att göra.

Systrarna Eriksson kom på kvällste och förgyllde min kväll. Blev en trevlig pratstund och lite avkopling från barnpassande.

Hade lite planer igår, men nästan allt har blivit avbokat så här i sista stund så jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon. Orkar inte vara hema hela dagen imorgon med, då får jag en knäpp. Vi får se vart vindarna bär oss?!

En liten komplimang

Trevlig utflykt idag. Vi begav oss till Rosendals trädgårdar ute på Djurgården. Det var dags för den omtalade buffen. Den var god. Aningens dyr, men god. På vägen hem ger min kära moster mig en liten enkel komplimang. Vi promenerar och pratar, och vips så kom en liten komplimang. Men vad mycket en komplimang gör. Att få dessa goda värmande ord kan göra hela dan lyckad ju. Å jag har funderat lite på det, vi är för dåliga på det här med komplimanger. Varför ska det vara så svårt att säga nånting fint till en annan? Skärpning, mer komplimanger åt folket!


YES!

Han har somnat, äntligen kan jag få typ 15 minuter för mig själv innan jag  MÅSTE sova för att orka med morgondagen.

Vad ska jag göra med mina 15 minuter då? Städa undan leksaker och förbereda för moggondagens trevliga utflykt. Kul va!?

Miniterrorist

Ahhh, vet inte om jag ska skratta eller gråta!?!

Elias står nu brevid tvn vid dvdfilmerna och bara RIVER! Och jag som skulle ha en stund för mig själv nu, men ikke det! Jonas ligger och sover nu, eftersom det är han som har hand om Elias nu på nätterna så kände jag att han måste få sova i lugn och ro. Elias tycte inte alls han behövde sova just nu. SÅ nu sitter jag här med terroristen i ett stökigt vardagsrum och har fullt upp. Vad gör man? Så busig men så underbar!

Varg

Haft en filmkväll precis. Det var väääldigt länge sen jag och Jonas själva hade en stund framför tv:n med en film, utan datorer och barn. Uppskattas ganska mycket. Vi såg en film som hetter Varg med bla Peter Stormare. Han e bra skådis. Det var en bra film samtidigt som den var jobbig. Det dödades lite djur i den. Det var varg, hund och ren. Det gör mig illa till mods när djur far illa, även om det är film så kan jag inte låta bli att tycka det är jobbigt. Jag vet ju att det kan gå till så i verkligheten även om just detta var film.

Nu ska jag ner i sängen och sova en stund. Kampen fortsätter i natt, vi får se hur många vändor till soffan det blir denna gång.

Söndagmorgon

Jag å lillemannen är vakna och maken ligger i sängen och tar igen sig. I natt så började vi kampen om att sluta nattamma. Klockan 3.20 vakna Elias första gången och skrek i en timme innan han somna. Och det är Jonas som får ta den smällen då. Jag låg i soffan och lyssnade. Vet inte vem det är jobbigast för? Lite allihopa tror jag. Han vakna igen kl 7, men då fick han välling och somna om igen på en 5 minuter ungefär. Sen sov han till strax före 9 innan han gick upp. Skönt! Tyckte ändå att han skötte sig bra min kille (båda mina killar iof, inte kul med en så skrikig bebis mitt i natten). Trodde han skulle vakna fler gånger. Hoppas det går bra natten som kommer nu, Jonas stackarn ska upp å jobba ju.

Just nu smattrar regnet på fönsterblecket och det är ganska mysigt att vara nerkrupen i soffan å gosa. Mamma har föreslagit en promenad till morfars gravsten idag. Får se hur det blir med det då vädret som sagt inte ser så lovande ut.

Igår hade vi fikagäster på eftermiddagen. Fam Berglund kom och hjälpte till att äta kanelbullar, det var ju ändå kanelbullens dag igår. Sen knata vi över till mamma. Hon bjöd på middag. God kassler åt vi, Elias åt som en häst. Bror min gav mig massage efter lite flirtande. Han är bra på det där han. Måste nog utnyttja hans kunskaper lite mer, han har det rätta nypet lixom. Sen kolla jag å mamma stjärnor på is. Marcus Fagervall va bäst enligt mig. Och rätt person åkte ut.

Sen hem och sova för Elias del.



Så här go är han när han äter sin välling.

Nu ska jag framkalla kort, det är billigt billgt. Så man får passa på.


En dans

Jag å Jonas sitter och kollar tv. Elias sitter och leker på golvet. Elias hör att det är musik på tv:n, så han kryper fram och ställer sig precis framför tvn. Och så börjar han dansa i takt till musiken. E han häftig eller vad?

Idag är det premiär för fredag hela veckan på fyran. Petter är med och sjunger en visa. Var på mammas jobb i onsdags och knallade förbi studion han repade i. Så jag har lixom redan sett det han ska göra. Coolt va?! =)

Elias vill inte sova gott på natten, vaknar fleeera gånger, så nu är hans mamma och pappa TRÖTTA! Vi ska gosa ner ss i soffan och ha en trevlig fredagkväll och sova tidigt idag.

10 månader

Idag blr min kille 10 månader gammal. Och vi var på BVC idag, han väger 11.150 gram och är 79 cm lång. Han har växt min kille.

Min kusin och Elias sysslingar kom och hälsa på idag. Vad stor Mille har blivit. Han kryper i en farlig fart, ställer sig upp och snackar massvis. Det gjorde han inte senast jag träffa honom. Snacka om utveckling. Det är så häftigt att se. jenny hade haftdet jättebra i Kina och köpt en fin vinterjacka till Elias. Jättebra då jag inte hittat nån på klädbytardagarna, eller tyckt dom i affären varit för dyra (risken är ju stor att han bara använder jackan denna vinter, och då vill man inte betala 500 spänn för en)

Pappa kom efter jobbet. Han hjälpte till att få vitrindörrarna på plats. Det artar sig nu. Ska snart börrja fylla skåpen med sakerna och så kan vi äntligen börja få det beboligt hemma! YES! Skönt med en så snäll pappa.

RSS 2.0