Kakburken

Inte en dag för tidigt, har inte kunnat blogga på hela helgen. Både trist och skönt på samma gång, fast mest trist.

Helgen har varit ganska lugn, hälsa på hos kusin och hennes familj. Oliver han är bara för generös. 2 år som han nästan är tycker man att han inte skulle bry sig om en liten 4 månaders, men åhh jo. Han kommer fram till Elias och kramar honom, ger han pussar och stoppar nappen i munnen. Härligt att se. Söndagen tömde vi det absolut sista i farfars lägenhet. Efter fluttstädning som vi beställde plockade vi ner alla lampor och lämnade in nycklarna. Skönt att ha det klart!

Har även gjort alla inbjudningar i helgen, skickade iväg dem igår så filk har nog fått dem i brevlådorna idag. Får vi se om det börjar komma in lite ja och nej svar här snart. Har även varit inne på en sajt som heter kakburken.se och beställt lite fint till tårtbaket. Fick ett mail nyss att varorna är levererade så det ska bli spännande och se vad det är för skoj.

I vardagsrummet har vi ett par skåp som jag har öst in massa allt möjligt i. I dag bestämde jag mig för att det är dags att rensa. Inte en dag för tidigt alltså. Vad man sparar på skrot, hade fyllt en hylla med bara gamla rese och klädkataloger... Vad ska det vara bra för? Skönt och rensa ut och få lite ordning för en gång skull.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0