Fullt ös!

Helgen har spenderats på landet. Jonas har tokröjt i våran stuga. Så himla kul! Nu är det uttömt in på tapeterna och nu ska vi måla och lägga nya golv och inreda. Kommer bli så kul att få sin egen lilla stuga att inreda och bo i. Ska i höst eller nästa år måla om på utsidan också. Nytt och fint.
Annars har det varit sommar och sol och massa busiga barn på landet. Min morbror fixar iordning hallen så det blir fint och mamma och moster har fixat fint i mormors rum så hon blir glad när hon kommer till midsommar. Enda tråkiga va att Morris gick till skogs och kom inte tillbaka så han blev kvar där. Hoppas han visar sig på fredag när vi åker ut. Min lilla kille.

Idag har vi haft en slappardag hemma. Haft huvudvärk idag vilket hör till ovanligheterna så vi har slappat och myst idag. Skönt med såna dagar när man tillåter sig att bara vara.

Nu ikväll har Jessica och Nicole vart här och fikat och snackat. Gillar verkligen när dem kommer. Synd bara att Jessica försvinner i 14 veckor from fredag. Får lura hit Nicole så jag har nån att snacka med.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0