Erik

Var hemma hos kusin på lunch idag med moster och alla tre små killar. Erik, Elias och Milton. Erik är ca  6 månader äldre än  E  & M.  Och eftersom han e "storebror"  ska han ju ta hand om småkillarna. Han klappar dom på  kinden.  Kryper ner på golvet för att pussa på och stoppar in nappen i munnen på dem. Det är så otroligt underbart gulligt att se han göra det. Så liten men ändå så omtänksam. Puss på dig Erik!

Äntligen är helgen här. Ska bli skönt att få umgås lite hela familjen i lugn och ro. Ta en liten familjepromenad. Äta bullar, dricka kaffe. Njuta av våran första helg som man och fru. Och så ska jag försöka ta itu med alla fina presenter vi fått. Frågan är bara vart allt ska få plats. Massa saker som ska in så det betyder att vi måste stuva ut nåt av det vi har.. Spännande att se hur det slutar.

Jessica har startat blogg idag. Ska bla innehålla deras resa dem (Jessica och Melanie) ska göra till Turkiet i typ 3 månader. Skoj. Dock gillar inte Elias att dem åker så länge, dem kommer ju missa första krypet och massa annat skoj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0