Kalaset!

ETT UNDERBART 1-ÅRSKALAS! TACK ALLA SOM VAR HÄR OCH FIRADE VÅRAN SON!

Idag har vi haft kalas för Elias, han fyller 1 på tisdag men vi har kalaset idag. Hela dagen har varit perfekt, mycket glada gäster. Fika som räckt till alla och underbara presenter.

Det bjöds på bullar, pepparkakor, glass med maränger choklad/kolasås och banan. Saft och kaffe. Och ett litet bollhav. Alla åt och verkade väldigt nöjda.

I present fick han bara såna bra-iga saker, inte massa krafs. HAn fick fina kläder (två pyjamaser en mjukisdress och en collagetröja) Leksaksbilar, tåg och flygplan. En canvastavla med Puh, en matta med sån bilbana. Bestick, en bok och en ny vagn.

När alla glada gäster gått var det bara min kära bror och mamma kvar, så mamma säger (snäll som hon är) att hon bjuder på mat. Väldigt välkommet då man inte riktigt orkar ställa sig vid spisen och laga.

På hemvägen går vi förbi Jessica & Annika som är hundvakt för tillfället till en bedårande Moa, en rotweilervalp på 10 veckor. Asså jag dör så in i gatan söt en hund kan få vara... Skrynklig, å hoppig å mjuk, å, å , å så underbar! Vi gick sällskap till centrum å Jonas höll henne på vägen upp. Underbart underhållande! Farligt sånt där, gör ju att man bara vill ha sig en egen. Men som Annika sa, det är som att ha en bebis. Och just nu räcker det med en.


KALAS!













Kommentarer
Postat av: victor

Hej visste du att åldrandet dödar 100 000 gamla människor varje dag.Gamla människor är också människor. Vi måste besegra åldrandet, för annars kommer åldrandet besegra oss själva,kolla gärna in min blogg om åldrandet...

2008-11-29 @ 22:46:40
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/
Postat av: Linda

Är det Nicole på första bilden?

Vi gick i samma klass 7-9 isf...

2008-12-02 @ 23:35:14
URL: http://mammasalsklingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0