Sjuk huset

Lillemannen mår överlag bra nu. Men inatt vakna maken med magknip och har sovit mest hela dagen med feber. Iof är det bättre att mina grabbar blir lite sjuka nu istället. Vi är ju ganska upptagna framöver så att säga. Det nalkas kalas ju. Så idag har vi inte alls haft mycket för oss. En liten promenad bara. Lillemannen fick sova gott i vagnen efter lunch. Så imorgon blir han hemma från jobbet, trevligt med lite sällskap, hoppas bara han mår bättre och inte sämre. Blir det sämre har man ju två barn att ta hand om. Ni vet ju hur det är när en man är sjuk.

Elias ha blivit en jättestor pojke nu. Äter nästan all mat själv, bara den inte är FÖR kladdig får man hjälpa han. Han försöker tom äta med sked. Men det slutar med att han protestkastar den på golvet och tar fingrarna. Det blir bäst så.

Jonas ligger nu med datan i knät och surfar runt å kollar julgott. I år ska vi ha julen hemma hos oss och det ska bli kul. Men det är mycket som ska fixas. Måste se till så ingenting glöms bort. Det ska lixom vara på ett ungefär som det brukar men med lite av våra egna (nya) ideer och traditioner.

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja det är jobbigt då männen blir sjuka (läs döende) hihi.

Umgås ni med Peppe och Lotta ännu?

2008-11-23 @ 22:18:36
URL: http://mammasalsklingar.blogg.se/
Postat av: camilla

hej han va 52 lång å vägde 3860 din bebis ?

2008-11-24 @ 10:53:11
Postat av: Tina

Elias va 54 lång å 4050g när han föddes

2008-11-24 @ 19:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0