Feber

Febern har gått upp under dagen på lillkillen, nu innan läggdags hade han 39.6 stackarn. Han är som en liten trasa som bara hänger, har somnat i både mitt och Jonas knä idag. Och när han väl har varit på benen så bara snubblar han. Och tänder kommer det i en farlig fart. Har massa vita piggar i munnen och det är som ett kranverk i mun på han. Jisses att det ens var möjligt att dregla så mycket.

Och vad han förstår mycket nu grabben. När jag micrade vällingen nu ikväll så gick han och hämtade nappen till flaskan och gav till Jonas, han gick sen till sängen drog upp speldosan han har när han ska sova och så ställde han sig och röck i spjälorna till sängen så han skulle kunna få hoppa ner och dricka sin välling. Är man grabb och 1 år gammal då är vällingen helig. Man kan tom offra sig och gå och natta bara man får sin välling. Så fort han får se sin vällingflaska springer han till sin säng. Gullunge!

Så inga många aktiviteter idag, promenad och så åkte vi och handla lite mat. Elias mormor och morbror kommer och äter här imorgon. Lånar dusch och tvättmaskin också.


Elias med morbror

Kommentarer
Postat av: nicole

hej hej!

hoppas allt e bra med er?

haft en bra helg????

hoppas Elias mår bättre!

puss

2009-02-08 @ 18:10:41
Postat av: Evelina

Hoppas ni kryar på er!

Å ja skärgården till sommaren, det skulle vara grejer det =)

Det skulle vara avkoppling ett par dagar det.



kram på er

2009-02-08 @ 21:58:54
URL: http://myzanskrypin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0