Restaurangbesök

Ikväll har jag träffat tjejorna och ätit lite god middag. Vi träffades efter dessa slutat sina jobb. Jag åt en god canneloni med kyckling spenat och riccota. Vi prata på och hade trevligt tills det var dags att stänga, då följde tjejorna med hem och vi drack te och dom nattade Elias. Dom har ju lärt sig det sen Trosa helgen nu.


Just det Trosabesöket ja. Vi hade det så himla mysigt. På fredageftermiddag åkte vi iväg. Kom fram vid sextiden, checka in på rummet och slappa en timme framför tvn. Ner till restaurangen och käka en god 4 rätters till middag. Ut på en kvällspromenad längs lilla kanalen. Var knappt en kotte ute på stan, nästan lite öde så när på några tända lampor i husen. Däremot fanns det fullt av fåglar. När jag gick ut på en brygga vid hamnen så kom det fram säkert 30 änder på bara några sekunder, stackarna trodde dom skulle få mat. Iaf det va kallt ute så vi gick hem istället och la oss framför tvn i sängarna.
Å som sagt så sov vi lite halvdant eftersom det var så varm på rummet, men iaf.
Morgonen efter så gick vi ner och åt en ljuvligt god frukostbuffe, upp å hoppa ner i morgonrocken. Ner till bubbelpoolen och lägga sig där. Åhh så skönt det var. Lite bastu och tvagning så var vi sen tillbaka på rummet, gjorde oss iordning och cheka ut. Vi gick ett nytt varv på stan nu när det var lite mer liv i staden. Köpte oss en stor baguette som vi gick och matade fåglarna med som kompensation för kvällen innan.  Sen så packa vi in oss i bilen och begav oss hem till lilla kärleken vi hade kvar hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0