Rudolf med mulen

Elias har blivit lite bättre, ingen feber idag. men ack så snorig å hostig han är.  Och det har han, snäll  som han är givit till sin mor och far. Så vi är lika röda om mulen som rudolf här hemma.  Dock så håller Elias på att få två hörntänder så han  har anledning att vara lite gnällig.

Så dagarna här har varit lugna. Igår var det fika hemma hos mamma, Jonas hjälpte henne med hennes video så snäll som hon är bjöd hon då på pizza. Mmm! Kvällen hade lillen ont så han grät till och från hela kvällen. Vid 12 fick han en alvedon, då tystna han ganska omgående. Han la sig på sin pappas bröst, pratade lite med oss, visa oss lampan bla sen somna han och sov mer eller mindre hela natten. Skönt för oss alla.

Idag vakna han på betydligt bättre humör, tror den värsta tabdsprickningen är över. Har plockat hemma och lagat porterstek med gele, gräddsås och preessgurka till middag. Mmm va gott det va, köttet blev aningens torrt, men det gör vi bättre nästa gång. Bjöd över Jessica så vi fick lite kvällsällskap. Tänkte tillbaka 1518 år vid middagen. Då så brukade vi varje söndag åka till mormor och äta. Och nästan alldtid bjöds det på stek.

Mys med pappa funkar i alla lägen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0