Earth Hour

Fredagen spenderades på vift hela dagen. Åkte med systrarna Lööw till Luma, klara där tog vi oss till Sickla. Där luncha vi och strosa runt i butikerna. Vi gick ut i stormen och åkte till Karlaplan för ett stopp på en utförsäljning. Efter det till stan och sen hemmåt. En riktigt utflykt blev det. Och lillkillen som va med skötte sig exemplariskt hela tiden, med ett litet kort bustillfälle när han skulle springa ifrån oss. Eftersom det blev en så lång dag så köpte jag takeaway till middag, Orkade inte laga mat. Sen var det Lets dancefinal och sängdags. Men tro inte att jag somna. Var hur trött som helst men jag kunde bara inte somna. Så jag låg vaken mer eller mindre hela natten. Lagom kul när man är helt slut men inte kan somna.

Upp på lördagen med Elias. Lite frukost och sen åkte jag iväg på en barnklädesförsäljning med Nina och Jenny. Hitta inte så mycket som jag brukar göra men dock det jag sökte, vilket var ett bra slit och släng ställ till dagis. Ett polarn och pyret ställ i blått. Sen lite andra kläder, två böcker och en rolig stapel leksak från Fiscer Price.

Vi har haft släckt en timme idag. 20.30 - 21.30 var det earth hour världen över. Folk får säga vad dom vill men jag tycker det är ett viktigt budskap. Vi tände två ljusstakar sen hade vi lite ficklampor (tex vid byte av en lortig blöja, det är svårt att göra i mörkret) Elias tyckte det var spännande med ficklamporna och mörkret iaf.

Nu ska jag gå till sängs. Har inte lagt mig så här tidigt på LÄNGE, men det känns välbehövligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0