2-års kalas

Snart fyller mitt hjärta år och det firade vi idag med ett litet kalas. Det bjöds på glaserad muffins, kakor, clementiner och bullar. Kaffe, saft och julmust. Barnen lekte och vuxna surrade. Precis som det brukar vara. Fina presenter fick han också. Han fick av
Mamma & Pappa: bilgarage och Castorböcker
Mormor: Pyjamas och Saab-bilar
Morbröderna: Verktygsväska
Fam Berglund: Båten Elias (dvd)
Lasse & Tanja: Brandbil
Maria & Petra Nicke Nyfiken bok
Annika, Jessica, Melanie, Nicole & Musti: Duplo lådor

Han var väldigt glad för sina presenter och vi tackar er för dom. Vi är så nöjda. Tyvärr kunde inte farmor och morfar vara med idag för dom hade båda feber på varsitt håll, men dom tänkte vi istället bjuda in på onsdag på hans riktiga födelsedag.

Efter kalaset var mormor och morbror Jocke kvar och vi var hungriga men inte alls sugna på att laga mat efter dagen så vi åkte till en trevlig grekisk restaurang i Sumpan. Min första tanke var, NEJ kl 7 en lördag på en poppis restaurang med Elias kan bara bli katastrof. Men faktiskt så gick det över förväntan. Tacke vare god service fick vi in maten rätt fort. Elias satt och målade på servetterna under tiden och var lugn. När maten kom satt han i egen stol och åt. Visst det var ingen lång och mysig stund som man kanske önskat. Men vi fick alla äta upp vår mat utan att stressa iaf. Skönt! Och stället hade sån god och tillmötesgående service så det gjorde att det gick så bra som det gjorde.

Och mamma, tack för fina rosor. Dom står så fint här på bordet!

Kommentarer
Postat av: camilla & lilla adrian

hipp hipp hurraaa för födelsedagsbarnen .

massa kärlek!

2009-11-29 @ 10:37:11
Postat av: Jenny K

Åh, var det Elektra? Min absoluta favoritrestaurang som vi ofta gick till när vi bodde där och fortfarande återkommer till nu då och då. Izabelle springer lite mer med vagnen nu och provar om hon kan köra in i väggen. Hon gör det lite försiktigare än Elias dock :).

2009-11-29 @ 21:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0