Medmänniskor

Idag har det varit en bra dag. Vi var ju som sagt på utflykt med Jessica och Annika idag. Vi skulle ses på perrongen till tunnelbanan jag och Jessica. Jag kommer springandes och ser att tunnelbanan kommer typ NU! Snabbaste vägen då är att testa trapporna, duns duns duns. Hissen hade jag aldrig hunnit om jag tagit. Och när jag kommit ett par trappor kommer en man springandes ner och nästan skrämmer mig och säger -Jag hjälper dig jag tror att vi hinner. Förstå hur snäll denna kille är, han risker att själv missa tunnelbanan bara för att hjälpa mig. Och vi hann. Denna människa gjorde hela min dag, och jag hann knappt tacka han för han försvann in i tunnelbanan.

Senare under dagen när vi skulle till CityGross så skulle jag kliva på bussen. Då ser en kille mig inifrån och kommer ut till mig på hållplatsen och frågar om han kan hjälpa mig på. Jag blir så otroligt glad över dessa människor. Ni läser inte detta men det gör inget, TACK!

Sen kom Bettan med chaufför och hämta upp oss efter shoppingen. Vi lämna tjejerna i Hässelby och åkte sen hem. Packa upp maten, laga den och åt. Kyckling med tomat basilika och vitlök. Jag och lilleman tog ett bad, ett blött sådant. Sen skulle jag gjort lite matmuffins till imorgon ur kokboken jag fick i julklapp, men jag orkade verkligen inte. Det var soffan som hägrade. Blir lite mer att göra imorgon, men spelaroll jag kommer vara i farten imorrn ändå.

Nu ska jag dricka upp cidern jag öppnat. Startar mitt firande av mig sjäv en timme i förväg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0