Kickboxning

Kickboxning i magen varje kväll. Många starka sparkar och buffar får man. Nästan så det gör ont. Men hellre det än inga livstecken alls.

I helgen var vi hos pappa. Hämta upp brorsan och åkte ut i lördagsförmiddag. Elias gick raka vägen till pappas snickarbod och försåg sig med verktyg. 10 mejslar, 4 hammare och spik och skruv hade han. Man fick inte röra nånting av hans grejer för han använde allting. Enda gången han hade tid att släppa sakerna var när vi badade. Det är också väldigt skoj. Timmy och pappa har mest snickrat. Jag har lagat mat och såsat. Jonas har passat Elias och sågat upp ved. Fattar inte att dom orkat. Värmen har varit enorm. Älskar sommarn, men den är inte arbesvänlig alls. Termometern har legat mellan 30-45 inne som ute och till natten gick det ner mot 20. Inge vind inge skugga inget alls.

Idag var vi och kolla en lägenhet. En jättefin bra lägenhet, men dock alldeles för små sovrum. Så tyvärr blir det inget med den. Ska kolla en till imorgon. Det är en fyra så det känns som lite bättre det.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0