Lördagmorgon

Jonas står i köket och gör kaffe, Teletubbies rullar i dvdspelaren. Elias ligger över bordet och kollar. Jag väntar på att kaffekoppen ska anlända. Det är en ganska grå dag idag med risk för regn. Vet inte riktgt vad vi ska hitta på. Har skickat sms till Jessica och frågat om hon bjuder på kaffe, men hon ligger nog och sover än så vi har inte fått nå svar. annars vet jag inte vad vi gör idag. Simhallen kanske? Orkar man det? Jonas ska köra pappa till Solvalla idag. Det är elitloppet, så han har att göra. Hade gärna åkt med om det var bättre väder. Ingen lust att springa där i regnet.

I torsdags var det gårdsfest på Elias dagis. Dom hade gjort en trollteater alla barnen och dom var så duktiga. Dock ville inte ELias delta när han såg oss. Sen var det medhavd picnic som det åts av och avslutningsvis tårta och kaffe som barnen hade bakat. En tårta stor som ett köksbord. Med goda bottnar som innehöll kokos, vanijsås syltoch grädde och en massa massa goda färska bär. Sen var det för mig att åka raka vägen tillbaka till jobbet. Det var aptmöte och sen fest. I sommarpresent fick vi en Mårbackapelargon och kryddor att odla själv.

Fredag var det upp med tuppen som gällde, vi skulle ha planeringsdag och det var samling 7.30 på jobbet för frukost. Verkligen kul efter en dags fest på jobbet kvällen innan. Men det var bara att bita i det sura äpplet. Så fredagskvällen spenderades stort sett bara i soffan. Vi gick upp och käkade i Vällingehus handla lite mat och sen hem igen.

Nästa helg ska vi till kolmården, det sr jag fram emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0