Valborg

Helgen har passerat. I fredags var det dags för Valborg. Vi gick tillsammans och hämtade och när vi kommer till dagis ska Elias springa ur sandlådan och då står han rätt på huvet. Han snubblar och hinner inte ta emot sig med händerna så det blir pannan som tar hela smällen. Så det blev en ny bula. Det märks att vi har en aktiv son vi.
Iaf så gick vi över till mamma och åt lite god tacomiddag. Fika kaffe och glass och knalla sen ner till en brasa som var precis vid en lekpark brevid mamma. Så Elias höll låda till tio i fredags.

Så i lördags vaknar jag vid 8.20 och undrar vad det är som hänt, har Elias smugit upp och lekt själv i två timmar, kan ju inte vara möjligt... Och det var det inte heller, han låg brevid mig och sov gott. Var hur länge sen som helst som han sov längre än till 6.30. Så det var ju helt underbart med en sovmorgo för oss alla. Vi gick upp å hade en lugn förmiddag. Sen på eftermiddagen åkte vi hem till en fd jobbarkompis och fikade och barnen fick leka. Blev sent och vi kom inte därifrån förräns vid 19 så det blev raka vägen till Burger King till middag.

Och idag söndag hade han inte heller bråttom upp, sov till 7.30. Det gillar vi. Vi åt och gjorde oss iordning för att sen knata till Hässelby strand. Vi träffa Jessica, Annika och Josef och gick ner till stranden och fika, lekte och hundarna badade. Varmt och mysigt var det. Med inslag av bus och kalla vindar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0