Norrskär blev Af Chapman

Igår ville vi hitta på nåt skoj jag och mamma med barnen. Knepa och knåpa lite men kom inte direkt på nånting. Vi bestämde oss iaf för att åka in och kolla om det möjligtvis kunde vara så att Norrskär skulle ut på en liten söndagstur. Mot kajen och Norrskär. Men när vi kommer fram är hon inpackadf som ett litet paket denna båt. Jaha!?! Visa sig att båten hade gått i vinteridé. Vad gör vi då?

Vi knallade över till Skeppsholmen, Elias ville kolla in det ståtliga skepp som låg där. När vi går över så ser vi att man kan äta på af Chapman. Det hade vi ingen aning om, trodde man bara fick kolla på den. Så vi knallar på och äter lunch på båten. Elias hänger och klänger på master och rep. Skepp o'hoj! Efter lunch tar vi en tur med spårvagnen ut på Djurgården där vi dricker kaffe och äter glass och våffla.

Sen avslutar vi det hela med Djurgårdsfärjan till Slussen. Det gjorde inte Lilleman alldeles för mycket att Norrskär slutat åka, han fick åka allt annat skoj han gillar. Och solsken precis hela dagen. En kanondag blev det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0