Kryssning

Kl 5.15 ringde klockan. Upp och hoppa klä på sig, väcka Elias klä han borsta tänder och strax före sex var vi hemifrån. Mötte upp Sofia och Anton på tunnelbanan. Åkte till Viking Line terminalen där vi mötte Jenny och Milton. Incheckade och klara går vi på båten och äter en välbehövlig frukostbuffe. Mätta och nöjda går vi och utforskar båten lite. Vi har lekt i Knatteland, handlat i godisaffären och njutit på soldäcket. Pojkarna har ätit godis och busat. Mammorna har druckit en varsin cider, snackat skit och jagat barn.

Vid lunch bytte vi båt i Mariehamn och åkte tillbaka till Stockholm. Vi började med att leka lite och begav oss sen till buffen. Väl där säger damen i disken att vi är en timme sena. What!??! Ja tiden på biljetten var finsk tid såklart så det blev lite stressigt vid maten. Men vi fick i oss av den goda buffen och blev mer än mätta. Sen blev det lite spel på maskinerna, lek i Knatteland, tax-free shopping och mer solande på soldäck. Det var en otroligt kul resa med underbart sällskap och glada barn. Det första Elias sa när han vakna idag var att han ville åka en gång till. Och det ska vi göra. Åka en gång till.

Sofia var dagens fotograf. Hon har fått massa fina bilder från resan och så fort jag har fått dom av henne ska ni få se i bild hur bra vi har haft det.

Kommentarer
Postat av: Fotografen

Tack igen för en rolig dag både för mamman och busungen! Som sagt, det gör vi gärna om!

Kram på er!

2011-07-24 @ 21:46:36
URL: http://kingstonochnoelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0