Skruven

Maskinen har gjort sitt och även vitrinskåpen har kommit på plats. Det börjar kännas så fint och ombonat hemma nu. Nu när Jonas åker bort kommer jag kunna pyssla med att ställa saker på sin på sin plats. Detta gör mig glad faktiskt.

Och så var jag med Annika i Kista idag. Läänge sen jag var där. Kolla in skor till Elias. Inget märkvärdigt, men han var i stort behov av vattentäta skor. Blev fodrade stövlar. När vi kom hem idag var strumporna genomblöta, så detta var inte en dag för tidigt. Hitta även en trevlig outfit till mig bestående av skor, skjorta och byxa. Lite kul att hitta nåt till sig själv då jag alltid annars köper saker till hemmet, barnen eller bara massa mat. Hitta dock en blus/tunika också som jag blev lika förälskad i, men den får dystert vänta. Kontot ekar nästan tomt nu.

Dags att kramas lite med min make. Han åker till Boden imorgon och firar sin morfar som fyller 80. Han blir kvar en vecka, åker han väl upp dit får han passa på att umgås med sin familj. Hade varit trevligt att följa med, men i ärlighetens namn blir det skönare att vara hemma. Orkar inte ta med barnen på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0