Mddag med fina vänner

I lördags skulle jag gått till Sofia på en tjejmiddag, men den blev inställd. Då tog vi tillfälle i akt och ha vår familjemiddag vi pratat så länge om. Och vilken tur att vi gjorde det. Så härlig kväll var det länge sen jag hade. Vi började med en okomplicerad god tacomiddag, biovisning för barn och sen glass. Papporna prata mest teknik och drack kaffe. Mammorna pimpla vin och prata om allt från dagislämning och jobb till djupa känslosnack. Och barnen, dessa underbara barn.

Elias och Anton lekte så svetten lacka. Vi kom till en städad lägenhet och jag tror vi lämna den i ett skick värre än efterverkningarna av Hiroshima. Och som vanligt inte en enda gång behövde vi gå emellan dessa. Vid ett tillfälle trodde jag Elias gjort något då Anton ljuder likt ett brandlarm. Men absolut inte, han var bara väldigt väldigt arg på soffan. Den hade slukat en av bilarna dom lekte med. Men efter en lättare räddningsaktion var ordningen tillbaka. Eller man kanske ska säga den kontollerade o-ordningen.

Pojkarna höll låda till strax efter elva, fascinerad över att det inte heller då bråkades. Det är så lätt hänt när dom går på sparlåga och är övertrötta. Men dom somna till en film i storsängen.

Småingarna somna lite tidigare med en varsin flaska i handen. Vällingflaska för de små.

Med gott vin i glaset satt vi vuxna och prata (mesta dels tjejerna för sig och killarna för sig) fram till trerycket. Sen fanns det inget annat val än att rulla hem mot sängen och sova.

Då jag har mig en vän som är en fena med kameran lämna jag min egen hemma. Vill ni se bilder från kvällen ser ni det här:

www.kingstonochnoelle.blogg.se

Tack för lördagen fina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0