Påskhelgen

Skärtorsdagen kom då åkte jag å Nina till Årsta partihallar och botanisera oss bland alla blommorna. Köpte lite grönt och orchideer. Sen tog vi oss till Skärholmen för en lunch och titt i affären runda.

Långfredagen hemma hos oss var inte speciellt lång. Men lat! Hemma hela förmiddagen. På eftermiddagen droppade vi barnen hos mamma och åkte till CG för mathandling. Jonas lämna av mig å maten hemma så åkte han och hämta Emil. Elias fick sova kvar hos mormor sin och bli bortskämd lite.

Själva påskaftonen var vi hemma hos oss. Mamma, pappa och bröder kom hit. Jansson, lax, ägg och massa godsaker stod på menyn. Avslutade det hela med glass, jordgubbar och melon. GOTT! Tack bästa familjen för en trevlig afton!

Så var påskdagen kommen. Vi alla fyra gick upp i ottan (5.45) för att klä oss å ta bilen till Viking Line terminalen där sällskap väntade. Dagskryssning med bästa familjen Sundqvist/Löf. Den där familjen är så bra för oss, vi har lixom alla en varsin dude att hänga med, tom lille Emil. Vi klev på båten å gick direkt till frukostbuffen. Fyllde på med lite morgonenergi så vi kunde bege oss ner i lekhörnan. Bollhav, tv-spel, dans och lek. Efter några timmar var det dags för båtbyte och ny refill. Lunch! Emil och Tilde tog en liten siesta efter maten. Emil först, Tilde sen medans grabbarna fortsatte å plöja. Lite shopping i taxfree och spel i maskinerna och lek, lek, lek hann vi med innan båten kom i hamn. Packa ihop oss i bilarna och åkte hem till Jonas och Sofia för en filmjölksmiddag. Barnen fortsatte leka, äta och bada tills klockan blev tio. Då åkte vi hem och stupa i säng allihopa.

Annandag påsk spendera jag och Emil slöandes hemma. Jonas och Elias åkte till Biltema å handla bildelar för å sen åka och byta däck. Långhelg som som vanligt gick alldeles för fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0