Kolmården

Vilken fullträff!!

Upp med tuppen, i med lite frukost i magarna. Kaffe till mamma och pappa. Och sen begav vi oss ner till bilen. Mötte upp familjen Sundqvist/Löf och så började resan ner mot Kolmården. Resan gick smidigt, båda småkidsen sov i vardera bil. Vi kom fram till tio då parken öppnar. Hela resan ner regnade det i olika mängder, men lagom till att vi kommer fram spricker det upp å solen börjar skina. Kan det börja bättre?

Vi går in och betar av djur efter djur. Emil börjar direkt -titta titta!!  Vi stanna till vid kulmården. En inhägnad där man får gå in å klappa getter och grisar. Den som var gillat bäst var nog Emil. Han försökte bära iväg små bebisgetterna och blev lätt stångad av en liten get, men det berörde inte honom. Skaka av knäna å kramas med dom igen.

Vi tog en liten energifyllare efter kulmården med kaffe, festis, kakor och banan. Grabbarna åkte bilbana och sen var det dags för tigrarna. Jag å Tilde strosa omkring med varandra mest hela tiden. Tigrarna fann hon väldigt intressanta. Där stod vi länge och titta. Hon peka å prata å visade mig runt.

Nu var det dags för Marine World. Först en visning hos sjöbjörnarna, sen lunch. Tacotallrik och hamburgetallrik. Stora killarna tog med sina pappor på en sväng om med bergochdalbanan. Två svängar blev det. Direkt efter det gick vi in och kollade delfinshowen. Barnen var otroligt duktiga och sa inte ett knyst under någon av föreställningarna.

Tilde var vi det här laget rätt trött å tog en siesta. Vi knallade upp till safarit och linbanan man åker över safariparken. I slutet på turen öppnade sig himlen och det kom en jätteskur. Som tur var var det bara en kort en och strax efter sprack det upp och solen kom tillbaka.

Vi gick och köpte glass, kolla aporna och savannen. Sen var det klockan kvart över fyra och vi hade lovat pojkarna ett besök hemma hos Bamse innan vi åkte därifrån. Så sista timmen spenderades hemma hos Bamse. Grabbarna lekte, Emil somnade å Tilde satt med oss och tog en sista kaffe innan resan hem. På väg mot utgången ser vi att det börjar mulna på så vi knatar mot bilen och avslutar dagen. Samma sekund vi sätter oss i bilarna och kör iväg bokstavligt talat ÖSER det ner. Mer tur än så kunde vi nog inte ha. Barnen har skött sig exemplariskt och dagen var perfekt. Tack fina sällskap!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Tack igen för en mysig dag! Ännu en tradition att lägga till ;)

2012-06-15 @ 17:47:04
URL: http://kingstonochnoelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0