Björklunds hage

Så kom tisdagen till Elias stora förtjusning. Kl sju kommer han uppsmygandes i sängen och viskar till mig. Mamma ska vi till Anton nu?

Å jo visst var det dagen vi skulle leka med Anton. Det lovade vi innan vi skildes åt i går efter valborgsfirandet. Men kanske inte kl sju. Vi tog en stund framför tvn, lite frukost och lek sen gjorde vi oss klara. Solen strålade dagen till ära så vi packade picnickorgen med kaffe och kakor och mötte upp favoriterna i björkan. Tilde fyllde år idag. Så först stannade vi och köpte en present. Sen begav vi oss iväg.

Pojkarna lekte lyckligt som vanligt. Småkidsen stängde vi in innanför staketet så det var lättare att hålla koll på dom, och vi vuxna skulle hinna prata nån minut åt gången iaf.

Efter tre timmar var det ett trött och hungrigt gäng som bestämde sig för att runda av. Kvällen innan blev sen och solen gör ju sitt nu när man inte riktigt är van. Så vi åkte hem till oss laga lite enkel mat och strax därefter sov barnen. Vilket perfekt sätt att starta maj månad på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0