21/1-Aqualand

Ny dag, nya äventyr!
 
Idag var det utflykt till vattenlandet Aqualand som stod på schemat. Elias var så taggad så han kunde knappt sitta still i taxin vi tog dit.
 
När vi kom fram var det lite molningt och ingen supervärme som vi haft hittils. Men det var inget alternativ att vända hem och ta detta en annan dag nu när Elias var så supertaggad på detta. Så vi gick in och bytte om till badkläderna. Elias började å bada och leka en stund i barnavdelningen.
 
Sen testade vi lite av dom större rutschkanorna. Elias fick inte åka allt eftersm han inte hade längden inne, men jag å Jocke slängde oss på både den ena och den andra banan. Efter några åk gick vi till lunch-haket och beställde lite mat. Lagom till det att vi satte oss kom solen på besök också.
 
Efter lunchen åkte vi nån timme till sen bestämde vi att vi var klara för dagen och bytte om och packade ihop. Vid utgången hade dom tagit lite bilder som vi köpte.
 
Efter aqualand var det som dom flesta andra ljuva dagar på semestern. Vi åkte till hotellet fikade lite kaffe. Elias fortsatte badet fast nu i poolen och vi andra slappade på rummet eller i solstolarna. Som sig bör på en semester.
 
Efter bad och vila bytte vi om och gick på jakt efter en restaurang och äta på. Vi hittade en vi slog oss ner och vi åt. Det ljuvliga med att bara ha med sig ett barn är att vi faktiskt kan sitta på restaurangen en längre stund utan att tjata gnälla och stressa. Restaurangbesöken har varit lyckade hittils.
 
 
  
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0