18/1-Playa del Ingles

 
En problemfri flygresa senare var vi framme på Kanarieöarna. Plocka ut våra väskor och begav oss till bussen som tog oss till hotell Tamaragua som skulle bli vårat hem en vecka fram.
 
Elias slängde snabbt av sig kläderna och hoppa ner i badbyxorna och poolen. Vi andra var inte sena att hänga efter. Packade upp våra kläder, bytte om och la oss i solstolarna jämte poolen för att pusta ut lite efter resan. Eftersom det var sol som sken så gjorde vi Elias sällskap i poolen.
 
Framåt eftermiddagen klädde vi om och gav oss ut på upptäcksfärd. Vi gick mot stranden. Ganska omgående hittade vi ett ställe vi satte oss på. Beställde mat, dricka och njöt av att vara framme.
 
Efter maten utforska vi strandpromenaden lite. Köpte glass till Elias och gick sen till en supermarket och köpte lite god dricka och frukost till hotellet. Vi knata hem igen och tog en lugn kväll på vår uteplats. Vi fick lite husdjursbesök under kvällen, vi döpte dom till Hans och Greta. Musen såg vi aldrig mer, men katten kom tillbaka flera gånger.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0