9/3-Fika, fira 15 åring och bowling

En dag med fullt schema. Redan vid 11 kom Jessica & Fuat hem till oss och fikade. Lekte lite med barnen som dom tycker är så kul.

Efter två timmars bus var det dags för nästa äventyr. Hem till morbror Ove på Söder för att fira kusin Petra som fyller 15 år. Alla barn var på plats så det var full sula hela tiden. Bullar, tårtor och bus! Petra fick kläder och det varkade hon iaf väldigt nöjd med. Klockan gick som alltid snabbare än vanligt. Så det var hastigt och lustigt att slänga oss in i bilen, dumpa mamma, hem och möta upp Timmy och sen slänga sig iväg mot tunnelbanan och kvällens nästa aktivitet.

Nu var det med middag med gänget på Blekholmen. Nicole fyller år och vill fira med middag och bowling. Så efter middagen knallade vi i samlad trupp till bowlingenhallen. Kul med bowling, lite trångt dock på just denna hall. Men det var kul ändå. Efter bowlingen slog vi oss ner och tog ett glas, skålade och avslutade kvällen. Tunnelbanan hem, lösa av barnvakten och sen däcka i soffan efter en lång dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0